Scheidsrechters

De T.Z.V.B. heeft nog steeds een tekort aan scheidsrechters, hierdoor kan het voorkomen dat er geen scheidsrechter aanwezig is om de wedstrijd te lijden. In dit soort gevallen dient er door de thuisspelende vereniging gefloten te worden.

Natuurlijk kan hier dezelfde vergoeding voor ontvangen worden als die de scheidsrechters per wedstrijd krijgen. Deze vergoeding bedraagt € 10,00 per wedstrijd, welke verrekend wordt met de boete- en overschrijvingsrekening aan het eind van het seizoen.

Het komt echter vaak voor dat er geen naam en vereniging is ingevuld op het formulier, waardoor wij niet weten met welke vereniging we de vergoeding kunnen verrekenen.

Vermeld dus, indien zelf voor een scheidsrechter is gezorgd, s.v.p. naam en vereniging bij "scheidsrechter" op beidewedstrijdformulieren.

Onze penningmeester kan dan de vergoeding in mindering brengen op de boeterekening aan het eind van het seizoen.

Aanmelden als scheidsrechter bij de T.Z.V.B.

Als T.Z.V.B., zijn wij op zoek naar mensen die als zaalvoetbalscheidsrechter invulling willen geven aan hun vrije tijd. Naast een leuke vergoeding en buiten de eigen woonplaats reiskostenvergoeding, vormt ook een gratis scheidsrechtertenue onderdeel van het standaardpakket.

De reguliere competitie vindt plaats op vrijdag en maandagavond.  Met eventuele clubbelangen wordt rekening gehouden.


Belangstelling??? 
stuur dan een mail naar zwegers@home.nl